Knjigovodstveni servis N.B.M. TIM d.o.o. posluje od 1996. godine zahvaljujući stručnom osoblju i njihovom redovitom stručnom usavršavanju, te praćenju svih zakonskih promjena pružamo kompletnu uslugu knjigovodstva, računovodstva, financijskog i poreznog savjetovanja svim poslovnim subjektima (malim, srednjim i velikim poduzetnicima, obrtima, neprofitnim organizacijama i udrugama građana i građanima).

U našoj tvrtci zaposleni su djelatnici sa visokom stručnom naobrazbom i iskustvom na rukovodećim poslovima u knjigovodstvu, porezima i financijama.

Uz ugovorom zagarantiranu diskreciju o svim elementima poslovanja naših klijanata, pristupamo im kao dio njihovog tima i u svako doba spremno odgovaramo na sva postavljena stručna pitanja, a i redovno ih obavještavamo o svim zakonskim i drugim novostima vezano za njihovo poslovanje kako bi uvjek bili ažurno educirani prije donošenja svojih  poslovnih odluka.

Bez obzira da li tek započinjete poslovanje ili planirate promjeniti knjigovodstveni servis koji Vam sada pruža usluge bit će nam zadovoljstvo da nam se obratite na našoj adresi  Klaićeva 9, Zagreb  i u direktnom kontaktu sa našim djelatnicima dobijete odgovor na pitanje da li je to servis koji treba i može pratiiti vaše poslovanje.
Dogovor za termin takvog razgovora možete zakazati na naše telefone.

Knjigovodstvo

Knjigovodstvo

Prikupljanje podataka o poslovanju poduzetnika na temelju vjerodostojnih knjigovodstvenih isprava.

Računovodstvo

Računovodstvo

Vođenje poslovnih knjiga sukladno Hrvatskim Standardima Financijskog Izvještavanja i Međunarodnim Računovodstvenim Standardima.

Statistike

Statistike

Izrade zakonom propisanih izvješća, pružanje informacija o financijskom položaju, uspješnosti poslovanja i promjenama financijskog položaja subjekta.

Savjetovanje

Savjetovanje

Pružanje edukacija i savjetovanje klijenata o aktualnim zakonskim propisima te njihovim promjenama kao i predlaganje aktivnosti za najbolja poslovna rješenja.